- 1 Kook de penne beetgaar. Kook de spruitjes circa 6 minuten. Haal het velletje van de braadworst.
- 2 Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan, voeg het worstvlees toe en breek met een spatel in stukjes. Bak de worststukjes op middelhoge stand in circa 5 minuten goudbruin en gaar. Schep uit de pan.
- 3 Voeg 1 eetlepel olie toe aan het bakvet in de pan en bak hierin de gekookte spruitjes circa 3 minuten op een hoge stand.
- 4 Verhit de overige olie in een andere koekenpan en bak hierin de panko met de kaas in circa 2 minuten goudbruin en krokant.
- 5 Meng de penne met de spruitjes, worst en citroenrasp. Breng op smaak met zout en (chili)peper. Verdeel de krokante panko erover.
bereidingstip
Waarschijnlijk maak je niet alle ingrediënten die je nodig hebt voor dit recept helemaal op. Bewaar de rest van het stuk Parmezaanse kaas in een hersluitbaar zakje en druk de lucht eruit. Zo blijft de kaas weken in de koelkast nog een paar weken houdbaar. Snijd de rest van de citroen in plakjes en bewaar in de diepvries. Voeg bijvoorbeeld toe aan een glas water voor een verfrissend drankje.