gemiddeld
15 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Plaatpizza met gerookte zalm, groene asperges en crème fraîche

Plaatpizza met gerookte zalm, groene asperges en crème fraîche

ingrediënten


15 min
125 gram crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

200 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

125 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

200 gram groene asperges
200 gram gezeefde tomaten

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 pak mix voor pizzadeeg

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk een bakplaat met de olijfolie. Rol het pizzadeeg dun uit en leg op de plaat. Bestrijk de bodem met de gezeefde tomaten.
  • 3 Breng een pan met water aan de kook en blancheer hierin de groene asperges circa 2 minuten. Verdeel de rode ui met de asperges en mozzarella over de pizzabodem.
  • 4 Bak de pizza in het midden van de oven in circa 15 minuten gaar. Neem de pizza uit de oven, verdeel de gerookte zalm erover en bak nog 5 minuten verder. Serveer met crème fraîche.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram