4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Plaatpizza met shoarma en ei

Plaatpizza met shoarma en ei

ingrediënten


25 min
4 personen
1 eetlepel verse Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse oregano

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

300 gram shoarmavlees

dit product is niet beschikbaar

250 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

200 gram mascarpone

dit product is niet beschikbaar

1 pak mix voor pizzabodem

dit product is niet beschikbaar

1 pak witbroodmix

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat

  • 1 Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar laat het 1 keer rijzen in plaats van 2 keer.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg uit tot een grote lap en leg deze op de bakplaat.
  • 3 Besmeer het deeg met de mascarpone en beleg met de tomaatjes en het shoarmavlees.
  • 4 Breek de eieren één voor één in een kopje en laat ze op de pizza glijden.
  • 5 Bestrooi de pizza met oregano en bak in circa 20 minuten gaar en bruin in de oven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 845 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 85 gram
eiwit 43 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate