staafmixer
ijsmachine
bakkwastje
4 kookringen
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
staafmixer
ijsmachine
bakkwastje
4 kookringen
bereiden
bereidingstip
Zorg ervoor dat het mengsel waarvan je ijs gaat maken echt helemaal is afgekoeld voordat je het in de diepvries zet.. Giet het ijsmengsel in een grote, maar lage bak om in te vriezen. Zo loopt het mengsel zo dun mogelijk uit over de bodem en kan het gelijkmatig bevriezen.. Wanneer je het ijs niet in een ijsmachine maakt, is het belangrijk om het ijs tijdens het invriezen regelmatig door te roeren. Doe dit met een vork en maak grote ijskristallen zo steeds iets kleiner.. Zelf karamelsaus maken is niet heel moeilijk, maar je moet wel heel goed op blijven letten. Ben je te vroeg, dan is de suiker nog niet goed gekaramelliseerd; ben je te laat, dan wordt de suiker te donker en krijg je een bittere karamel. Is de bruine kleur precies goed? Voeg dan al roerend de room in een straal toe. Pas op, want het geheel gaat nu bruisen en spatten. Blijf goed roeren en klaar is je saus.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 940 kcal |
vet | 48 gram |
verzadigd vet | 32 gram |
koolhydraten | 123 gram |
eiwit | 5 gram |
WEB01-SPAR-PU