4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Pompoenfrittata met geitenkaas

Pompoenfrittata met geitenkaas

ingrediënten


15 min
4 personen
125 gram geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

6 eieren

dit product is niet beschikbaar

400 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

450 gram gekruide opbakaardappeltjes
400 gram pompoenblokjes

benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de pompoenblokjes met de aardappeltjes en 2 el zonnebloemolie in de ovenschaal en rooster 15 min. boven in de oven.
  • 2 Verhit intussen een droge koekenpan en laat de spinazie hand voor hand slinken. Laat goed uitlekken in een vergiet. Klop de eieren los met 100 ml water.
  • 3 Neem de ovenschaal uit de oven en verlaag de temperatuur naar 180°C. Meng de spinazie door de groenten en aardappel. Verkruimel de geitenkaas erboven en schenk het eimengsel erop.
  • 4 Rooster nog ca. 20 min. in het midden van de oven tot het ei gestold is en de frittata aan de randen lichtbruin kleurt.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 459 kcal
vet 28 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 29 gram
eiwit 18 gram