- 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
- 2 Rasp de schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de ricotta met de knoflook, de citroenrasp en het -sap en breng op smaak met zout en peper.
- 3 Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en laat hierin de spinazie slinken. Leg de portobello’s op een bakplaat, verdeel de spinazie erover en schep de ricotta erop.
- 4 Meng het broodkruim met de Italiaanse kruiden, de rest van de olie en zout.
- 5 Verdeel het broodkruim over de portobello’s en bak circa 20 minuten in de oven totdat het broodkruim goudbruin en knapperig is.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.