- 1 Mix het volkorenmeel met het ei en de helft van de melk tot een glad beslag. Meng daarna de rest van de melk erdoor.
- 2 Verhit een beetje olie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Giet een kwart van het beslag in de pan en draai deze tot het beslag gelijkmatig over de bodem is verdeeld.
- 3 Bak de pannenkoek op middelhoge stand tot de onderkant licht gekleurd is en de bovenkant bijna droog is en er gaatjes ontstaan. Keer de pannenkoek om en bak nog circa 1 minuut.
- 4 Bak op dezelfde manier nog 3 pannenkoeken. Bestrijk elke pannenkoek met 2 eetlepels hüttenkäse en verdeel in het midden de banaan, bessen en aardbeien erover. Rol de pannenkoeken op of vouw ze dubbel.
bereidingstip
Vervang in dit recept de melk door amandelmelk en neem ricotta in plaats van hüttenkäse.. Bestrooi het fruit met geroosterd amandelschaafsel.