gemiddeld
15 min.
lunch, tussendoortje, klein gerecht/snack, klein gerecht
home recepten Pretzel-hotdogs

Pretzel-hotdogs

ingrediënten


15 min
grof zeezout

dit product is niet beschikbaar

1 eidooier

dit product is niet beschikbaar

10 knakworsten

dit product is niet beschikbaar

1 zakje gedroogde gist

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel bakpoeder

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel suiker

dit product is niet beschikbaar

400 gram bloem

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Kneed het deeg nogmaals door en verdeel het in 10 stukken. Verwarm de oven voor op 225ºC.
  • 2 Rol het deeg uit tot rolletjes en draai deze om de knakworstjes heen. Leg de hotdogs op de bakplaat.
  • 3 Bestrijk ze met de eidooier, bestrooi met zeezout en bak in de oven in circa 15 minuten goudbruin.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 290 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 38 gram
eiwit 13 gram