4 personen
gemiddeld
30 min.
brunch, hoofdgerecht
home recepten Provençaalse pannenkoek met linzen

Provençaalse pannenkoek met linzen

ingrediënten


30 min
4 personen
125 gram olijventapenade

dit product is niet beschikbaar

125 gram tomatentapenade

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

400 gram linzen

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel Provençaalse kruiden

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 gele paprika

dit product is niet beschikbaar

2 stengels bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

125 gram gerookte spekblokjes

dit product is niet beschikbaar

1 pak eierpannenkoekmix

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bereid het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de spekblokjes in een droge, hete koekenpan.
  • 2 Voeg de olijfolie toe en bak hierin de bleekselderij, paprika, knoflook en de Provençaalse kruiden circa 3 minuten mee. Schep de linzen met de balsamicoazijn door het groentemengsel.
  • 3 Giet steeds een soeplepel pannenkoekenbeslag op wat van het groentemengsel en bak de pannenkoeken aan beide kanten bruin. Snijd in punten en serveer met tomaten- of olijventapenade.

bereidingstip

Voor snelle Provençaalse pannenkoeken: verwarm 8 kant-en-klare naturel pannenkoeken, bestrijk ze met de tapenade en verdeel het groentemengsel erover.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté