eenvoudig
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Puntpaprika met geitenkaas en pistache

Puntpaprika met geitenkaas en pistache

ingrediënten


15 min
150 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

50 gram pistachenoten

dit product is niet beschikbaar

2 rode puntpaprika’s

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de steelkanten van de paprika’s. Rol de paprika’s om, terwijl je er zacht op drukt. Verwijder voorzichtig met een mesje de zaadlijsten.
  • 2 Meng de pistachenootjes door de geitenkaas en vul de paprika’s hiermee. Druk goed aan en leg ze even in de diepvries tot de vulling stevig is.
  • 3 Snijd de gevulde paprika’s in dikke plakken.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté