4 personen
eenvoudig
25 min.
bijgerecht
home recepten Puree van wortel en pastinaak

Puree van wortel en pastinaak

ingrediënten


25 min
4 personen
1 snufje nootmuskaat

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar

2 kruimige aardappels

dit product is niet beschikbaar

kleine knolselderij

dit product is niet beschikbaar

1 grote pastinaak
2 grote winterwortels

  • 1 Snijd de winterwortels, de pastinaak (of knolselderij) en de aardappels in gelijke kleine stukken.
  • 2 Zet ze op met ruim water en wat zout en kook ze in circa 10 minuten gaar.
  • 3 Stamp ze fijn met een eetlepel boter of olijfolie en 50 ml warme groentebouillon. Breng op smaak met peper en nootmuskaat.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 160 kcal
vet 4 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 22 gram
eiwit 4 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté