4 personen
gemiddeld
35 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, hoofdgerecht
recepten Quinoa-pompoenburger met geitenkaascrème

Quinoa-pompoenburger met geitenkaascrème

ingrediënten


35 min
4 personen
1 tomaat

dit product is niet beschikbaar

200 gram veldsla

dit product is niet beschikbaar

4 meergranenbollen

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter room

dit product is niet beschikbaar

75 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

100 gram paneermeel

dit product is niet beschikbaar

handje basilicum

dit product is niet beschikbaar

150 gram pompoenen

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

100 gram quinoa

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Bereid de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Maal intussen de knoflook, ui, pompoen, basilicum, paneermeel en eieren in een keukenmachine.
  • 3 Schep het mengsel in een kom en roer de quinoa erdoor.
  • 4 Breng op smaak met zout en peper.
  • 5 Vorm er met vochtige handen 4 burgers van en leg ze circa 15 minuten in de diepvries.
  • 6 Meng de geitenkaas met de room.
  • 7 Verhit de olie en bak hierin de burgers op middelhoge stand in circa 15 minuten goudbruin.
  • 8 Serveer de burgers op de bolletjes met de veldsla, tomaat en geitenkaascrème.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 520 kcal
vet 22 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 57 gram
eiwit 20 gram
Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks