4 personen
gemiddeld
30 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Rabarber-frambozensorbet met pistachecrumble

Rabarber-frambozensorbet met pistachecrumble

ingrediënten


30 min
4 personen
1 eiwit

dit product is niet beschikbaar

100 gram frambozen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

50 gram hazelnoten

dit product is niet beschikbaar

50 gram pistachenoten

dit product is niet beschikbaar

150 gram suiker

dit product is niet beschikbaar

300 gram rabarber

  • 1 Pureer de frambozen met de afgekoelde rabarberpuree in een keukenmachine.
  • 2 Klop het eiwit tot een luchtig, wit schuim (geen pieken) en roer de rest van de suiker erdoor. Roer het opgeklopte eiwit goed door het rabarbermengsel en zet in een afgesloten bak circa 2 uur in de diepvries.
  • 3 Verdeel het ijs over kommetjes en bestrooi met de pistachecrumble, wat frambozen en eventueel blaadjes basilicum.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 275 kcal
vet 9 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 43 gram
eiwit 4 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté