4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Ragù alla Bolognese met spaghetti

Ragù alla Bolognese met spaghetti

ingrediënten


30 min
4 personen
125 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

125 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

350 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter rode wijn

dit product is niet beschikbaar

1 blik tomatenblokjes

dit product is niet beschikbaar

1 keer basisrecept soffritto
500 gram rundergehakt

dit product is niet beschikbaar

100 gram pancetta

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie en bak hierin de pancetta 2-3 minuten.
  • 2 Voeg het gehakt toe en bak het in circa 10 minuten rul.
  • 3 Schep de soffritto (zie basisrecept soffritto) erdoor en verwarm circa 2 minuten.
  • 4 Voeg de tomatenblokjes en rode wijn toe en stoof zachtjes circa 15 minuten.
  • 5 Kook intussen de spaghetti beetgaar.
  • 6 Roer de kookroom door de saus en breng op smaak met zout en peper.
  • 7 Serveer de spaghetti met de saus.

bereidingstip

Liever geen wijn? Gebruik dan vleesbouillon.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1020 kcal
vet 55 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 78 gram
eiwit 42 gram