4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Ravioli met spekjes, zalm en basilicumolie

Ravioli met spekjes, zalm en basilicumolie

ingrediënten


20 min
4 personen
200 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

bosje lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

200 gram gerookte spekreepjes

dit product is niet beschikbaar

500 gram tortellini gevuld met kaas

dit product is niet beschikbaar

500 gram ravioli gevuld met kaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Pureer de basilicum met de olie en het citroensap en breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 3 Rooster de spekreepjes in een droge, hete koekenpan.
  • 4 Giet de ravioli af en schep de spekjes, bosui en zalm erdoor.
  • 5 Besprenkel de pasta met de basilicumolie.
  • 6 Lekker met een rucolasalade.

bereidingstip

Vervang de gerookte zalm door gerookte forel of makreel.. Pureer de basilicum met de helft van de olijfolie en 125 ml zure room.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 945 kcal
vet 54 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 76 gram
eiwit 38 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté