4 personen
gemiddeld
30 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Regenboogpannenkoekjes

Regenboogpannenkoekjes

ingrediënten


30 min
4 personen
4 eetlepels Griekse yoghurt

dit product is niet beschikbaar

50 gram melkchocolade

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels honing

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels walnoten

dit product is niet beschikbaar

1 banaan

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter wortelsap

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter bietensap

dit product is niet beschikbaar

zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

3 eieren

dit product is niet beschikbaar

450 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

270 gram bloem

dit product is niet beschikbaar

100 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de spinazie en pureer. Meet 50 ml spinaziesap af.
  • 2 Meng de bloem met de melk, eieren, zonnebloemolie en een snuf zout tot een glad beslag en verdeel over 3 kommen. Voeg aan elke kom één soort groentesap toe.
  • 3 Verhit een scheutje zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin op lage stand een pannenkoekje. Herhaal tot je in totaal 12 gekleurde pannenkoekjes hebt.
  • 4 Leg de verschillende kleuren pannenkoeken op een bord en garneer met plakjes banaan en walnoten. Besprenkel met wat honing en maak af met chocoladekrullen. Serveer met de yoghurt en extra honing.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 630 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 84 gram
eiwit 21 gram
Terugroepactie | Lay's Wokkels & Bugels