vijzel
keukenmachine
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
vijzel
keukenmachine
bereiden
bereidingstip
Serveer de rendang met een komkommersalade. Halveer een komkommer met schil in de lengte en schep de zaadjes eruit. Snijd de helften in stukken van 3 cm en snijd deze in de lengte in reepjes. Meng met 1 rode peper, in ringetjes en 1 bosui, in ringetjes. Breng op smaak met citroensap en zout.. <h4>Waarom blijft mijn rendang taai?</h4> Dat kan verschillende redenen hebben:<br/> • Het vlees is niet lang genoeg gestoofd. <br/> • Je hebt verkeerd vlees gebruikt: mager vlees blijft taai. Je hebt vet en bindweefselrijk vlees nodig.<br/> • Het vlees is te hard gekookt; sudderen moet echt op laag vuur. <br/> • Te weinig vocht of vet waardoor het vlees is uitgedroogd. <br/>. <h4>Welk vlees is het best voor rendang? </h4> Je kunt het best runderriblappen, sukadelappen, rundernek of runderwangen gebruiken. . <h4>Welke specerijen horen in rendang? </h4> Een traditionele rendang bevat een kruidenpasta (boemboe), en dat bestaat uit knoflook, sjalotjes, gember, laos, citroengras, kurkuma, korianderzaad, komijn, kaneelstokje, steranijs, chilipepers, tamarindepasta. . <h4>Hoe zorg je ervoor dat stoofvlees uit elkaar valt/zacht wordt? </h4> Laat het lang genoeg sudderen (2 tot 4 uur), laat het vlees niet te warm worden en zorg ervoor dat je deels de deksel van de pan haalt, waardoor de saus kan inkoken.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 1100 kcal |
vet | 67 gram |
verzadigd vet | 36 gram |
koolhydraten | 72 gram |
eiwit | 51 gram |
WEB01-SPAR-PU