vijzel
keukenmachine
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
vijzel
keukenmachine
bereiden
bereidingstip
Serveer de rendang met een komkommersalade. Halveer een komkommer met schil in de lengte en schep de zaadjes eruit. Snijd de helften in stukken van 3 cm en snijd deze in de lengte in reepjes. Meng met 1 rode peper, in ringetjes en 1 bosui, in ringetjes. Breng op smaak met citroensap en zout.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 1100 kcal |
vet | 67 gram |
verzadigd vet | 36 gram |
koolhydraten | 72 gram |
eiwit | 51 gram |
WEB01-SPAR-PU