- 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afgedekt staan.
- 2 Verwijder intussen het vel van de worsten en draai van het vlees 12 balletjes. Verhit 2 el zonne- bloemolie in een hapjespan en fruit de boemboe 3 min. Voeg de balletjes toe en bak in ca. 3 min. rondom lichtbruin. Voeg de kokosmelk en 150 ml heet water toe en breng aan de kook. Laat 10 min. stoven op een lage stand met het deksel op de pan.
- 3 Kook intussen de sperziebonen in ca. 8 min. beetgaar.
- 4 Verdeel de rijst, sperziebonen en rendangballetjes met de saus over de borden.
bereidingstip
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afgedekt staan.. Verwijder intussen het vel van de worsten en draai van het vlees 12 balletjes. Verhit 2 el zonnebloemolie in een hapjespan en fruit de boemboe 3 min. Voeg de balletjes toe en bak in ca. 3 min. rondom lichtbruin. Voeg de kokosmelk en 150 ml heet water toe en breng aan de kook. Laat 10 min. stoven op een lage stand met het deksel op de pan.. Kook intussen de sperziebonen in ca. 8 min. beetgaar.. Verdeel de rijst, sperziebonen en rendangballetjes met de saus over de borden.