online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

8 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
Recepten Rijstsalade met fricandeau

Rijstsalade met fricandeau

ingrediënten

400 gram witte rijst

2 groentebouillontabletten

25 gram pijnboompitten

200 gram fricandeau

100 gram blanke rozijnen

100 gram gebakken uitjes

1 bos peterselie

4 eetlepels olijfolie


  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met de bouillonblokjes en laat uitgespreid op een schaal afkoelen.
  • 2 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.
  • 3 Vermeng alle ingrediënten met elkaar en breng op smaak met zout en peper.


voedingswaarde

energie 400 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 55 gram
eiwit 14 gram