8 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht
recepten Rijstsalade met fricandeau

Rijstsalade met fricandeau

ingrediënten


20 min
8 personen
4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 bos peterselie
100 gram gebakken uitjes

dit product is niet beschikbaar

100 gram blanke rozijnen
200 gram fricandeau

dit product is niet beschikbaar

25 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

2 groentebouillontabletten

dit product is niet beschikbaar

400 gram witte rijst

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met de bouillonblokjes en laat uitgespreid op een schaal afkoelen.
  • 2 Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.
  • 3 Vermeng alle ingrediënten met elkaar en breng op smaak met zout en peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 400 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 55 gram
eiwit 14 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip