4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Risotto met gerookte zalm en geitenkaas

Risotto met gerookte zalm en geitenkaas

ingrediënten


30 min
4 personen
1 eetlepel lente-/bosui

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel verse bieslook

dit product is niet beschikbaar

200 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

250 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

400 gram risottorijst

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 liter visbouillon

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de bouillon. Verhit de olie en fruit hierin de sjalot en knoflook.
  • 2 Voeg de rijst toe en bak de korrels mee tot ze glanzen.
  • 3 Giet een scheutje bouillon erbij, roer goed en voeg als de rijst de bouillon heeft opgenomen steeds opnieuw wat bouillon toe.
  • 4 Voeg na circa 20 minuten, net voordat de rijst gaar is, de rucola, zalm en geitenkaas toe. Warm even mee tot de kaas is gesmolten.
  • 5 Bestrooi de risotto voor het serveren met de bieslook.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 630 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 80 gram
eiwit 28 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté