4 personen
eenvoudig
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Risotto primavera

Risotto primavera

ingrediënten


30 min
4 personen
50 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

eetlepel verse rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

200 gram diepvriestuinbonen

dit product is niet beschikbaar

1 keer basisrecept soffritto
350 risottorijst
2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 liter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Breng de bouillon aan de kook.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de rijst tot de korrels glazig zijn.
  • 3 Schep de soffritto (zie basisrecept soffritto) erdoor en voeg de bouillon in gedeelten toe zodat de rijst deze kan opnemen.
  • 4 Kook intussen de tuinbonen in 5-10 minuten gaar.
  • 5 Verwijder eventueel de buitenste velletjes (dubbel doppen).
  • 6 Schep de tuinbonen met de rozemarijn en Parmezaanse kaas door de risotto.

bereidingstip

Gebruik verse, gedopte tuinbonen of vervang de tuinbonen door doperwten.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 635 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 82 gram
eiwit 17 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté