4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Rodebietquiche met paprika en geitenkaas

Rodebietquiche met paprika en geitenkaas

ingrediënten


15 min
4 personen
3 takjes tijm

dit product is niet beschikbaar

150 gram geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

500 gram rode bieten
6 plakjes hartige taartdeeg

benodigdheden

quiche- of taartvorm

keukenpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Bekleed de vorm met het deeg.
  • 2 Dep de bietjes droog met keukenpapier. Verdeel de bietjes en paprika over de deegbodem.
  • 3 Klop de eieren los. Klop de melk, knoflook, geitenkaas en tijmblaadjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper en schenk het eimengsel op de taartbodem.
  • 4 Bak de quiche in de voorverwarmde oven in 40 min. lichtbruin en gaar.

bereidingstip

Serveer met een salade van veldsla.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 484 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 41 gram
eiwit 24 gram