-
1
Verwarm de oven voor op 200ºC.
-
2
Steek of snijd uit
een plakje bladerdeeg 2x een lepelvorm.
-
3
Leg de lepels
op een bakplaat met bakpapier.
-
4
Klop 1 ei los en bestrijk de lepels hiermee.
-
5
Bestrooi met sesam- of maanzaad en bak
de lepels in de oven in circa 15 minuten goudbruin.
-
6
Laat ze afkoelen terwijl je een roerei maakt.
-
7
Klop het andere ei
los met de melk en laat intussen een klein
klontje boter zachtjes smelten in een koekenpan (laat
niet bruin worden).
-
8
Roer het ei een paar minuten in
de pan tot het is gestold.
-
9
Schep het roerei in een mooi
schaaltje, schaaf er wat oude kaas over en garneer met
sprietjes bieslook.
-
10
Serveer met de eetbare lepels.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie |
0 kcal |
vet |
0 gram |
verzadigd vet |
0 gram |
koolhydraten |
0 gram |
eiwit |
0 gram |