2 personen
eenvoudig
15 min.
lunch, brunch, ontbijt
home recepten Roerei met ricotta en vijgenjam

Roerei met ricotta en vijgenjam

ingrediënten


15 min
2 personen
vijgenjam

dit product is niet beschikbaar

1 klontje boter

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel honing

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels ricotta

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

2 sneeën brood

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rooster het brood goudbruin. Klop intussen de eieren met de ricotta, een snuf zout en honing goed door elkaar.
  • 2 Verwarm de boter in een koekenpan en giet de eieren erin. Zet de warmtebron op middelhoge stand en roer de eieren met een platte spatel over de bodem in 1 minuut lobbig. Neem direct van de warmtebron en verdeel over 2 borden. Serveer met de toast en vijgenjam.

bereidingstip

Dit recept is ook lekker met uitgebakken ontbijtspek.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram