4 personen
eenvoudig
25 min.
voorgerecht
home recepten Romige avocadosoep met garnalen

Romige avocadosoep met garnalen

ingrediënten


25 min
4 personen
200 gram Hollandse garnalen

dit product is niet beschikbaar

handje peterselie

dit product is niet beschikbaar

700 milliliter kippenbouillon

dit product is niet beschikbaar

2 avocado's

dit product is niet beschikbaar

4 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie en bak hierin de sjalotten glazig.
  • 2 Schep de sjalotten, het vruchtvlees van de avocado, de bouillon, peterselie, zout en peper in een blender en mix tot een romig geheel.
  • 3 Verwarm de soep circa 6 minuten op een lage stand (niet laten koken) en meng de helft van de garnalen erdoor.
  • 4 Verdeel de soep over 4 kommen, bestrooi eventueel met extra peterselie en leg de rest van de garnalen erop.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 310 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 12 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté