4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
recepten Romige biefreepjes met champignons

Romige biefreepjes met champignons

ingrediënten


30 min
4 personen
400 gram biefstukken

dit product is niet beschikbaar

400 gram bieflappen

dit product is niet beschikbaar

300 gram pastaschelpjes

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel allesbinder

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel boter

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter room

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 takjes rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

300 gram champignons

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel vloeibaar bakproduct

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 4 minuten.
  • 2 Voeg de champignons, rozemarijn en knoflook toe en roerbak circa 3 minuten op een hoge stand.
  • 3 Voeg de crème fraîche toe en breng snel aan de kook.
  • 4 Laat enkele minuten inkoken en bind met de boter.
  • 5 Kook intussen de pasta beetgaar.
  • 6 Bestrooi het vlees met zout en peper.
  • 7 Vet een koekenpan in en bak hierin het vlees op een hoge stand in 2 porties bruin.
  • 8 Schep het vlees door de champignonsaus en breng op smaak met zout en peper.
  • 9 Serveer met de pasta.
  • 10 Lekker met broccoli.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 620 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 58 gram
eiwit 35 gram
Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks