4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Romige eenpanspasta met venkel en gehaktballetjes

Romige eenpanspasta met venkel en gehaktballetjes

ingrediënten


25 min
4 personen
1 bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

100 gram pittige kaas 48+
250 milliliter kookroom light
1 fles passata
20 gehaktballetjes
300 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar

2 venkels
2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie in een hapjespan en bak de venkel 5 min. Voeg de pasta, balletjes, passata, kookroom en 500 ml heet water toe. Breng aan de kook en laat 15 min. met de deksel op de pan zachtjes garen. Roer regelmatig. Voeg eventueel wat extra water toe.
  • 2 Roer de kaas en ¾ van de basilicum erdoor als de pasta gaar is. Breng op de smaak met zout en peper. Bestrooi met de rest van de basilicum.

bereidingstip

Lekker met rucola.. Houd je van pit? Voeg dan een ½ tl chilivlokken toe aan de saus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 847 kcal
vet 41 gram
verzadigd vet 18 gram
koolhydraten 72 gram
eiwit 43 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté