4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Romige lasagnette met zalm en broccoli

Romige lasagnette met zalm en broccoli

ingrediënten


20 min
4 personen
100 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

200 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

250 gram tuinerwten

dit product is niet beschikbaar

400 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

250 gram lasagnebladen

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels selderij
200 gram crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

500 gram prei à la crème

benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Verwarm de prei à la crème in een pan met deksel op een lage stand. Roer de crème fraîche, selderij en citroenrasp erdoor en breng op smaak met citroensap, zout en peper.
  • 2 Snijd intussen de lasagnebladen in de lengte in brede repen en haal los. Kook samen met de broccoliroosjes 4 min. en giet af.
  • 3 Meng de pasta, broccoli en bevroren tuinerwten met de romige preisaus in een ovenschaal. Schep de zalm erdoor en bestrooi met de kaas.
  • 4 Bak circa 20 min. in het midden van de oven goudbruin.

bereidingstip

Lekker met rucola.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 700 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 50 gram
eiwit 40 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté