4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
recepten Romige Toscaanse gnocchi

Romige Toscaanse gnocchi

ingrediënten


15 min
4 personen
50 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

600 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

1 pot rode pesto

dit product is niet beschikbaar

500 gram gnocchi

dit product is niet beschikbaar

500 gram gnocchi

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bewaar een kopje van het kookvocht.
  • 2 Verwarm de pesto met de kookroom in een koekenpan. Voeg de spinazie handje voor handje toe aan de saus en laat deze erin slinken. Rooster intussen de pijnboompitten kort in een droge, hete koekenpan.
  • 3 Voeg de gnocchi toe aan de spinazie en breng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel wat kookvocht toe. Bestrooi met de pijnboompitten en serveer direct.

bereidingstip

Lekker met een tomatensalade met een dressing van olijfolie en balsamicoazijn.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 635 kcal
vet 40 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 51 gram
eiwit 15 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté