4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht
home recepten Rosbief met bosui en worteljulienne

Rosbief met bosui en worteljulienne

ingrediënten


15 min
4 personen
gebakken uitjes

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter kokosmelk

dit product is niet beschikbaar

sojasaus

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels wokolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

1 winterwortel

dit product is niet beschikbaar

200 gram wortels

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels milde Indiase currypasta

dit product is niet beschikbaar

4 kleine bieflappen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 cocktailprikkers

  • 1 Bestrijk de rosbieflapjes aan beide kanten met de currypasta. Meng de wortel met de helft van de bosui en peterselie. Verdeel deze vulling over de bieflapjes en rol ze stevig op. Zet vast met een prikker.
  • 2 Bestrijk de rosbieflapjes aan beide kanten met de currypasta. Meng de wortel met de helft van de bosui en peterselie. Verdeel deze vulling over de bieflapjes en rol ze stevig op. Zet vast met een prikker.
  • 3 Voeg aan het bakvet een klein scheutje sojasaus en kokosmelk toe. Bestrooi met gebakken uitjes. Lekker met kroepoek.

bereidingstip

Vervang de wortel door smalle reepjes knolselderij.. Snijd een wortel julienne met behulp van een mandoline.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 340 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 11 gram
eiwit 20 gram