4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Rouleau van vis met gerookte zalm en tagliatelle

Rouleau van vis met gerookte zalm en tagliatelle

ingrediënten


20 min
4 personen
50 glazen boter
groene tagliatelle
300 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

600 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

200 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

4 dunne visfilets

benodigdheden

keukenpapier

cocktailprikker

  • 1 Dep de visfilets goed droog met keukenpapier en maal er aan beide kanten peper over. Verdeel de plakjes zalm over de visfilets. Rol op en steek eventueel vast met een prikker.
  • 2 Leg de spinazie in een vergiet en giet er kokend water over zodat de spinazie wat slinkt. Knijp uit en hak grof.
  • 3 Verhit 3 eetlepels olie met de knoflook in een hapjespan en fruit op een lage stand. Kook de tagliatelle beetgaar.
  • 4 Verhit intussen een paar druppels olie in een koekenpan en bak de visrouleau op middelhoge stand rondom aan
  • 5 Giet de tagliatelle af en schep met de gehakte spinazie en boter een paar minuten door de knoflookolie. Breng op smaak met zout en peper en serveer met de rouleau van vis.

bereidingstip

Combineer dit recept een lekkere frisse tuinkruidensalade met citroenmuntdressing. Kijk voor dit recept elders op boodschappen.nl


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 685 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 56 gram
eiwit 43 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté