4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht, bijgerecht
home recepten Roze fruitsalade met roomkaas

Roze fruitsalade met roomkaas

ingrediënten


20 min
4 personen
1 eetlepels verse munt
100 gram verse roomkaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels milde olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

100 gram frambozen

dit product is niet beschikbaar

100 gram kersen

dit product is niet beschikbaar

watermeloen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

meloenbolletjessteker

  • 1 Steek met een bolletjessteker de watermeloen uit of snijd de meloen in dunne plakken.
  • 2 Vermeng de meloen met de kersen en de frambozen en zet koel weg.
  • 3 Klop de balsamicoazijn en de olie tot een lichte dressing en meng dit door het fruit. Maal er wat peper over.
  • 4 Verdeel de roomkaas met een bolletjessteker over de salade en bestrooi met de munt.

bereidingstip

Lekker met gegrilde kip of kalfsvlees.. Dit gerecht kun je ook serveren als toetje. Met wat extra roomkaas maar je er een bijzonder nagerecht voor 6-8 personen van.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 180 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 11 gram
eiwit 4 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté