4 personen
eenvoudig
15 min.
bijgerecht
recepten Rucolapesto met radijs en tomaat

Rucolapesto met radijs en tomaat

ingrediënten


15 min
4 personen
75 gram olijfolie
100 gram gedroogde tomaten op olie

dit product is niet beschikbaar

100 gram oude kaas

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

40 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

125 gram rettich
125 gram radijsjes

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de geraspte radijs of rettich met de rucola, fijngehakte knoflook, oude kaas en de gepureerde gedroogde tomaten op olie.
  • 2 Giet er in een straaltje circa 75 ml olijfolie en/of de olie van de tomaten bij tot er een dikke pasta ontstaat. .
  • 3 Bewaar de pesto maximaal 1 week in een afgesloten pot in de koelkast

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 330 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 8 gram