- 1 Pers 1 sinaasappel uit en schil de overige 3 sinaasappels dik.
- 2 Snijd de geschilde sinaasappels in partjes.
- 3 Besprenkel de kipfilet met olie en bestrooi met zout en peper.
- 4 Verhit een grillpan en rooster de kip circa 2 minuten per kant.
- 5 Kook de peultjes circa 2 minuten.
- 6 Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
- 7 Meng alle ingrediënten voor de dressing met het sinaasappelsap.
- 8 Verdeel de sla over borden of een schaal.
- 9 Verdeel de peultjes, bleekselderij, rode ui, sinaasappelpartjes en gegrilde kipfilet erover.
- 10 Besprenkel de salade met de citrusdressing.
- 11 Lekker met stokbrood.
bereidingstip
Vervang de peultjes door sperziebonen.. Geen zin om kip te grillen? Neem plakjes gerookte kipfilet.