- 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Halveer de vellen filodeeg en leg steeds 2 vellen op elkaar. Bestrijk de vellen royaal met boter.
- 2 Verbrokkel wat geitenkaas in het midden van het deegvel en vouw het pakketje als een buideltje dicht. Bak de geitenkaaspakketjes in de oven in circa 15 minuten gaar en goudbruin.
- 3 Klop intussen een dressing van de balsamicoazijn, olijfolie en honing. Verdeel de rucola over een schaal of borden en leg de frambozen, aardbeien, tomaatjes en rode ui erbij.
- 4 Laat de geitenkaaspakketjes afkoelen tot lauwwarm en leg ze op de salade met rood fruit. Besprenkel met de dressing en serveer direct.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.