4 personen
eenvoudig
15 min.
voorgerecht, bijgerecht
recepten Salade van gegrilde paprika met geitenkaas

Salade van gegrilde paprika met geitenkaas

ingrediënten


15 min
4 personen
1 handje basilicum

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

125 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

10 cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

3 rode paprika's

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Spreid de paprika’s uit op een bakplaat en verdeel de tomaatjes erover. Besprenkel met 2 eetlepels olijfolie en rooster circa 20 minuten in het midden van de oven.
  • 3 Laat de paprika’s afkoelen op een groot bord. Verbrokkel de geitenkaas erover en besprenkel de salade met de azijn, overige olijfolie en blaadjes basilicum. Bestrooi met zout en peper.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 205 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 6 gram
Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks