gemiddeld
25 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Salamicirkels

Salamicirkels

ingrediënten


25 min
1 ei

dit product is niet beschikbaar

5 plakjes jonge kaas
10 plakjes salami

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

5 plakjes diepvries roomboterbladerdeeg

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vershoudfolie

bakplaat

20 satéprikkers

  • 1 Bestrijk de plakjes bladerdeeg licht met pesto en beleg met plakjes salami met daarop een plakje jonge kaas.
  • 2 Rol de deegplakjes strak op. Verpak ze in vershoudfolie en laat ze in de koelkast opstijven (kan een dag van tevoren).
  • 3 Snijd plakken van 2 cm dik en ze naast elkaar op een ingevette bakplaat.
  • 4 Bestrijk de snijkant met losgeklopt ei en bak de cirkels 10-15 minuten in een voorverwarmde oven van 190°C.
  • 5 Laat ze iets afkoelen en rijg ze als lolly’s aan prikkers.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 90 kcal
vet 7 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 3 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté