gemiddeld
15 min.
bijgerecht
home recepten Salsa romesco

Salsa romesco

ingrediënten


15 min
2 eetlepels rodewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

1 snee wit casinobrood

dit product is niet beschikbaar

rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 geroosterde paprika

dit product is niet beschikbaar

25 gram hazelnoten

dit product is niet beschikbaar

25 gram amandelen

dit product is niet beschikbaar

2 tomaten

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rooster de tomaten circa 5 minuten in een hete grillpan op een hoge stand tot ze iets geblakerd en zacht zijn. Laat een beetje afkoelen en verwijder dan de velletjes. Pureer de tomaten met de amandelen, hazelnoten, paprika, knoflook en de rode peper in een keukenmachine of blender.
  • 2 Rooster het brood. Snijd de korst eraf en snijd de rest van het brood in kleine blokjes. Voeg al malend de stukjes toast en de rodewijnazijn toe en pureer tot een saus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram