4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Saltimbocca van zalm

Saltimbocca van zalm

ingrediënten


20 min
4 personen
100 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

50 gram vloeibaar bakproduct

dit product is niet beschikbaar

4 blaadjes verse salie
4 plakken serranoham

dit product is niet beschikbaar

4 plakken parmaham

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

4 zalmforelfilets
4 zalmfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 cocktailprikkers

  • 1 Dep de visfilets droog en besprenkel ze met citroensap. Bestrooi de vis met zout en versgemalen peper.
  • 2 Leg op elke filet een plak ham met daarop een blaadje salie. Steek vast met een prikker.
  • 3 Verwarm de ovengrill. Verhit het bakproduct in een ovenvaste koekenpan en bak de vis met de salie aan de bovenkant 2 minuten.
  • 4 Verdeel de plakken mozzarella erover en gratineer even onder de hete grill. Maal er voor het serveren een beetje peper over.
  • 5 Lekker met gebakken aardappels en broccoli.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 465 kcal
vet 36 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 33 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté