gemiddeld
15 min.
lunch, brunch
home recepten Sandwich gebakken geitenkaas met abrikozenjam

Sandwich gebakken geitenkaas met abrikozenjam

ingrediënten


15 min
1 eetlepel pecannoten
1 handje rucola

dit product is niet beschikbaar

abrikozenjam

dit product is niet beschikbaar

2 sneeën brood

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels paneermeel

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels broodkruim

dit product is niet beschikbaar

1 ei

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel bloem

dit product is niet beschikbaar

1 dikke plak zachte geitenkaas

benodigdheden

keukenpapier

  • 1 Halveer de geitenkaas horizontaal. Haal de geitenkaasplakken eerst door de bloem, gevolgd door het geklutste ei en daarna door het broodkruim of paneermeel.
  • 2 Verhit zonnebloemolie op middelhoge stand en bak hierin de gepaneerde geitenkaas in circa 8 minuten aan beide kanten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
  • 3 Rooster de boterhammen en besmeer ze met jam. Beleg met rucola en leg de geitenkaas erop. Bestrooi met dte geroosterde pecannoten en serveer direct.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté