4 personen
gemiddeld
20 min.
voorgerecht
recepten Semifreddo di parmigiano con salsa di barbabietole

Semifreddo di parmigiano con salsa di barbabietole

ingredi├źnten


20 min
4 personen
2 takjes tijm

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel honing

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kappertjes
1 gekookte biet

dit product is niet beschikbaar

150 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

150 gram ricotta

  • 1 Schep de biet om met de kappertjes, balsamico, honing en wat tijm. Bewaar wat tijm om te garneren.
  • 2 Breng op smaak met zout en peper en zet tot gebruik in de koelkast.
  • 3 Schep op elk bord een lepel van de salsa en maak met behulp van 2 vochtige lepels 4 mooie bollen van het bevroren kaasmengsel.
  • 4 Leg ze op of naast de salsa en bestrooi met de overige tijm.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 225 kcal
vet 15 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 18 gram
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip