4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Shoarma met bleekselderij en feta

Shoarma met bleekselderij en feta

ingrediënten


30 min
4 personen
4 pitabroodjes

dit product is niet beschikbaar

Turks brood

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse bladselderij
2 eetlepels verse peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels blanke rozijnen
150 gram feta

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel kerriepoeder

dit product is niet beschikbaar

1 struik bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

750 gram shoarmavlees

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak hierin de shoarma en ui 10 minuten.
  • 2 Schep de bleekselderij en kerrie erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Roerbak nog 4 minuten.
  • 3 Schep de feta en de rozijnen door het vleesmengsel.
  • 4 Bestrooi het gerecht met de peterselie. Serveer met het brood.

bereidingstip

Lekker met een yoghurt-knoflookdip. Meng 200 ml volle yoghurt met 3 teentjes geperste knoflook, zout, peper en een stuk grof geraspte komkommer.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 625 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 38 gram
eiwit 49 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté