4 personen
eenvoudig
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
home recepten Sinaasappel met bosui en geitenkaas

Sinaasappel met bosui en geitenkaas

ingrediënten


15 min
4 personen
olijfolie extra vergine

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

120 gram feta

dit product is niet beschikbaar

120 gram zachte geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

2 sinaasappels

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Schil de sinaasappels dik (ook het witte vlies) en snijd ze in plakken. Halveer de plakken eventueel en leg ze op bordjes.
  • 2 Verdeel verkruimelde zachte geitenkaas of miniblokjes feta en gehakte lente-/ bosui over de sinaasappelplakjes.
  • 3 Maal er peper over en bedruppel met extra vergine olijfolie. Lekker als hapje.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 150 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 1 gram
koolhydraten 6 gram
eiwit 6 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté