eenvoudig
10 min.
bijgerecht
recepten Sinaasappel-rozemarijnvulling

Sinaasappel-rozemarijnvulling

ingrediënten


10 min
1 sjalot

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 sinaasappel

dit product is niet beschikbaar

4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

4 takjes rozemarijn

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Hak de rozemarijn met de knoflook fijn. Meng met de rasp, olijfolie, zout en peper. Gebruik deze marinade onder de huid van de kip en in de buikholte.
  • 2 Snijd de sinaasappel in kwarten en doe ze met de sjalot in de buikholte van de kip.

bereidingstip

Gebruik deze vulling in een hele kip, bijvoorbeeld van de barbecue.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté