gemiddeld
15 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje
home recepten Snackpaprika’s met kruidenricotta

Snackpaprika’s met kruidenricotta

ingrediënten


15 min
1 eetlepel pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

10 mini paprika's

dit product is niet beschikbaar

1 handje bieslook

dit product is niet beschikbaar

1 handje basilicum

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

200 gram ricotta

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de ricotta met de knoflook, citroenrasp, -sap, de basilicum en bieslook. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Vul de halve paprika’s met deze kruidenricotta en bestrooi met de pijnboompitten.
  • 3 Bak circa 15 minuten in de oven. Garneer met 1 eetlepel fijngehakte bieslook.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Kips Vega Paté