4 personen
gemiddeld
15 min.
hoofdgerecht
recepten Snelle vegetarische soto

Snelle vegetarische soto

ingrediënten


15 min
4 personen
2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

6 eetlepels gebakken uitjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels ketjap manis

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

125 gram taugé

dit product is niet beschikbaar

1 liter groentebouillon

dit product is niet beschikbaar

160 gram plantaardige kipstukjes

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel maggi

dit product is niet beschikbaar

1 stengel citroengras
1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

4 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

200 gram basmatirijst

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de rijst. Kook de eieren 7 minuten. Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op een hoge stand. Voeg de ui, knoflook, gember en citroengras toe en bak circa 3 minuten, tot de ui lichtbruin is.
  • 2 Voeg naar smaak de smaakversterker en ‘kipstukjes’ toe. Roerbak 1-2 minuten. Voeg de bouillon toe en breng afgedekt aan de kook.
  • 3 Schep de rijst in kommen en leg de taugé erop. Breng de soep op smaak met het limoensap en schep vervolgens in de kommen over de rijst.
  • 4 Pel de eieren, halveer ze en leg op de soep. Sprenkel de ketjap erover en bestrooi met de gebakken uitjes en bosui.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 595 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 50 gram
eiwit 25 gram
Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks