4 personen
eenvoudig
20 min.
klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht
home recepten Snoepkomkommers met ei-ansjovis mimosa

Snoepkomkommers met ei-ansjovis mimosa

ingrediënten


20 min
4 personen
4 ansjovisfilets

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel peterselie

dit product is niet beschikbaar

4 snack komkommers

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels fijn broodkruim

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels panko

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Pel 1-2 eieren, snijd fijn en houd apart. Verhit de olijfolie en bak hierin de panko of broodkruim in 3-4 minuten goudbruin. Schep uit de pan op een bord en rasp de citroenschil erboven.
  • 2 Halveer de komkommers in de lengte en hol ze met een theelepel iets uit. Meng de peterselie en peper naar smaak door het eikruim. Verdeel het eimengsel over de komkommerhelften. Bestrooi met het citroenkruim en leg de ansjovisfilets erop.

wijnadvies

Serveer deze komkommers met J. Meyer pinot blanc. Deze wijn staat bekend om zijn milde zuren en combineert perfect met gerechten met ei.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram