4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghetti caprese met parmaham

Spaghetti caprese met parmaham

ingrediënten


20 min
4 personen
1 bol mozzarella

dit product is niet beschikbaar

75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

1 bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

8 plakken rauwe hammen

dit product is niet beschikbaar

8 plakken parmaham

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels tomatenpuree

dit product is niet beschikbaar

100 gram zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

300 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenmachine

  • 1 Kook de spaghetti. Mix intussen in een keukenmachine de zongedroogde tomaatjes, tomatenpuree en knoflook glad.
  • 2 Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin de tomatensaus circa 3 minuten. Verhit de rest van de olijfolie in een andere koekenpan en bak hierin de hamplakken krokant.
  • 3 Roer de spaghetti door de tomatensaus en bestrooi met de basilicum en rucola. Scheur de mozzarella en leg samen met de krokante ham op de pasta.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 585 kcal
vet 21 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 71 gram
eiwit 25 gram