4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Spaghetti met blauwe kaas- en walnotensaus

Spaghetti met blauwe kaas- en walnotensaus

ingrediënten


20 min
4 personen
verse basilicum
1 eetlepel pesto

dit product is niet beschikbaar

100 gram pecannoten
100 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

200 gram gorgonzola

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter demi crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

200 gram mager gerookt spek

dit product is niet beschikbaar

500 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de spaghetti beetgaar.
  • 2 Bak de spekblokjes 2 minuten. Voeg de crème fraîche toe met de gorgonzola, de noten en de pesto. Verwarm de saus zonder te koken.
  • 3 Schep de saus door de spaghetti en garneer met basilicumblaadjes.
  • 4 Lekker met tomatensla.

wijnadvies

Lekker met een pittige rode. Blijven we in Italië dan graag Salice Salentino, Nebbiolo d’Alba. Zoniet, dan is een Franse Côtes du Rhône een smakelijke keuze.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1065 kcal
vet 58 gram
verzadigd vet 23 gram
koolhydraten 95 gram
eiwit 38 gram