2 personen
hoofdgerecht
recepten Spaghetti met gehaktballetjes en feta

Spaghetti met gehaktballetjes en feta

ingrediënten


2 personen
1 half bosje peterselie
100 gram feta
75 gram gemengde olijven
2 teentjes knoflook
250 gram gehakt
1 gesnipperde ui
2 eetlepels olijfolie
175 gram tagliatelle

  • 1 Kook de pasta en draai ondertussen de gehaktballetjes.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de ui en gehaktballetjes 5 minuten op een hoge stand.
  • 3 Voeg de knoflook en olijven toe en bak 3 minuten mee. Voeg de pasta en een paar eetlepels van het kookwater toe en meng goed.
  • 4 Verdeel de pasta over borden, verkruimel de feta erover en bestrooi de spaghetti met gehaktballetjes met de peterselie.

bereidingstip

Serveer bij dit recept gegrilde groenten of een frisse salade.